Hova érdemes menni a legjobb wellness kikapcsolódásra?

Hazánkban számos helyen lehet élvezni a wellness kikapcsolódás előnyeit. Rengeteg város van, ahol 4-5 csillagos szállodák várják a kikapcsolódni vágyókat minőségi körülmények között. A legjobb wellness nyaralásért nem kell tehát manapság külföldre, vagy különösebben messzire menni. Az egyik legjobb úticélnak jelenleg Hévíz számít, ugyanis ez a város a termálfürdőzés központja hazánkban. Rendkívül kellemes körülmények között lehet egy hétvégét vagy hosszú hétvégét eltölteni a legjobb termálrezortokban, melyek csodásan pihentető vízfürdőkkel és egyéb 5 csillagos szolgáltatásokkal várnak minket.

De a legjobb wellness nyaralásért vajon hova érdemes utazni? Remek választás a Lotus Therme Hotel & Spa, mely világszinten az egyik legjobb wellness hotel jelenleg. A Hévízen található hotel elsőrangú komfortot és pihentetést garantál azoknak, akik szeretnének kikapcsolódni egy kicsit a fárasztó munkahetek után. Gyönyörű tájékon található a Lotus Hotel, mely nem a legolcsóbb, de cserébe felejthetetlen pihenés vár minket benne.

A Lotus Therme Hotel & Spa egy 17 hektáros birtok kellős közepén fekszik, ráadásul rendkívül közel van a hévízi tóhoz, tehát bármikor elmehetünk egy kis kirándulásra és megnézhetjük a tó szépségét, élővilágát. A négyszintes szálloda a sokak által már jól megszokott, hagyományos hévízi kezeléseket kínálja, de újdonság a fodrászat és a kozmetikai szalon, ahol megszépülhetünk. Olyan extrák várnak itt minket, mint a kozmetikai iszappakolások és különböző egzotikus masszázsok, ezeket pedig kár volna kihagyni.

A lényeg természetesen a wellness részleg, és meg kell hagyni, hogy a Lotus Hotel-ben egy hétvége lehet, hogy kevés is ahhoz, hogy a wellness szekció minden részét kiélvezzük. A szállodában több medence, pezsgőfürdő és rengeteg szauna várja a felfrissülni vágyókat, ráadásul a szálloda területén olyan sportolási lehetőségek is adottak, mint a golfpálya és a teniszpálya. A hotelben természetesen a szobák is rendkívül komfortosak, kellemesek. Érdemes ide jönni, ha a legjobb wellness útra vágyunk!