A fluoridmentes készítmények rendkívül jók

Fluormentes fogkrém

A rágócsontok karbantartása nagyon fontos feladatnak számít. A fluoridmentes fogápolás előnye és fluormentes fogkrém rendelés remek lehetőség. A fluoridmentes fogkrém gondoskodik az íny egészségéről, valamint a gyulladást is megszünteti. Legtöbb esetben ásványi sókat, növényi hatóanyagokat tartalmaz.

A bio fogkrém természetes alapanyagokból készül, nem tartalmaz mesterséges, illetve káros tartósítószereket és színezékeket sem. Csakis kizárólag natúr alapanyagokból, mint például eukaliptuszból, mészkőből, mentából, zöld teából, aloe verából készül. Alkalmazhat még hozzá szájvizet, szájöblítőt, így a hatás még jobb lesz.

Az SLS mentes fogkrém minden korosztály számára remek választás lesz. Vannak olyanok, melyek tartalmazzák mindkettőt, viszont ezeket ha teheti, kerülje el, mivel rákkeltő, irritáló hatásúak is lehetnek. Ha eddig ilyen jellegűeket vásárolt, akkor térjen át a bio fogkrém valamelyik típusára, nem fogja megbánni a változtatást. Az ápolás miden egyes nap nagyon fontos, napi két-három alkalommal is ajánlott.