A cukormentes ételek miért jobbak, mint a normál ételek?
Aki szereti a cukrot, az tudja, hogy ma már mindenhol megtalálni ezt az összetevőt – ha szeretné valaki, ha nem. Szóval előnyben vannak azok, akiknek nincsen bajuk a cukorral. Mindenki más azonban kétszer is meg kell nézze, mit eszik-iszik, mert a cukor mindenhol jelen van ma már. A cukormentes ételek így aztán nem lesznek éppen könnyen fellelhetőek. Itt informálódhat, ha mégis mentesen szeretne élni: http://www.gastroyal.hu/etlap/paleo-cukormentes-etelek A cukormentes ételek ugyanis, melyekkel a Gastroyal oldalán találkozni, biztosan nélkülözik a hozzáadott cukrot, így aki csakis innen rendelve bonyolítja le a napi étkezését, az biztos lehet abban, hogy az ételében nem lesz cukor! Ha Ön garantálni szeretné azt, hogy csakis akkor jusson be a szervezetébe cukor, és csakis annyi, amikor és amennyit Ön engedélyez magának, akkor az kell, hogy a napi étkezése során biztosan tudja, hogy mely étel cukros és melyik nem. A cukor ugyanis szénhidrát, mégpedig egyszerű szénhidrát, melyre a szervezetnek csakis nagy igénybevétel esetén van szüksége, s akkor sem akkora mennyiségben, amekkorában az átlagember a cukorral találkozni szokott. Magyarán: ha valaki nem veri az üllőt egész álló nap, akkor jobban jár, ha kerüli a cukrot, mégpedig a lehető legnagyobb mértékben.