Címkenyomtató vásárlás lépésről lépésre

Amennyiben címkét szeretnének nyomtatni kisebb vagy nagyobb tételben, akkor fontos tudni azt, hogy milyen az ideális matrica nyomtató készülék. A jól működő címkenyomtató vásárláshoz érdemes segítséget kérni. Első lépésként el kell dönteni, hogy milyen technológiával rendelkező gépet szeretnénk. A vonalkód nyomtatót a felhasználási területének megfelelően kell kiválasztani. A klasszikus direkt termál nyomtató költséghatékony megoldásnak számít, hiszen működtetéséhez nem kell tintát vásárolni.

Az ilyen típusú asztali címkenyomtató akár háromezer matrica nyomtatására is alkalmas. A közepes teljesítményű, termál transzfer készülék hosszabb élettartammal rendelkező etikettek elkészítésére alkalmas. Többféle felületre tud nyomtatni, így nemcsak papír jöhet szóba, hanem textil és műanyag is. Az ipari címkenyomtató színes tintával működik. Jelenleg ez a legdrágább technológiával rendelkező készülék.

Egy gombnyomásra működő címkenyomtató?

Egy kompakt kialakítású matrica nyomtató segítségével könnyebbé válik a címkézés. Bárhová magával viheti az ember, nem kell helyhez kötni működtetését. Egy-két kattintással rá lehet csatlakozni a címkenyomtató készülékre, és azonnal tudunk vele nyomtatni. Kisméretű eszköznek számít, kézben elfér, és bárhová fel lehet akasztani. A mobil etikett nyomtató iránt nagy az érdeklődés. Helyszíni értékesítésnél, üzletekben, raktári címkézésnél nagy segítséget jelent. A vonalkód nyomtató vezetékek nélkül is működésbe hozható mobiltelefon vagy tablet segítségével.

Üzembe helyezése nem igényel különösebb szakértelmet. Ezzel szemben a nagyobb kialakítással rendelkező, asztali címkenyomtató naponta több ezer matrica nyomtatásra alkalmas. Minimális karbantartást igényelve hosszú élettartam jellemzi működtetését. Ha a készülék meghibásodik, akkor azonnal keressük a Webmaxx stúdió kollégáit, akik azonnal megoldják a felmerülő hibákat. Pótprinter csomagot igényelve nem maradunk nyomtató nélkül, hiszen amíg a régi javításon van, addig egy új készüléket küldenek, hogy addig se legyen kiesésünk a nyomtatás területén.