Cégkivonat gyorsan, egyszerűen

Hiteles cégkivonat

Valamilyen céges ügyet intéz, amihez kell egy hiteles dokumentum, amiben minden céges adat szerepel? Akkor ezúttal ne üljön autóba, araszoljon a dugóban, álljon sorba és várjon napokat az ügyintézésre, hanem válassza a www.hitelescegkivonat.com weboldal szolgáltatásait!

Itt egy elektronikus formátumú cégkivonat pillanatok alatt a birtokába juthat, de a nyomtatott, lepecsételt változat is másnapra a kezében lehet. Mindössze annyi a feladata, hogy kikeresse az adatbázisból a vállalkozását, kiválassza a hiteles vagy a közhiteles cégkivonat opciót, illetve néhány fizetéssel és kiszállítással kapcsolatos adatot megadjon.

Ezt követően már csak az e-mail-t vagy a futárt kell várnia, attól függően, hogy milyen cégkivonat verziót kért. Amennyiben elektronikus formában igényelte, akkor szinte azonnal ki is nyomtathatja, amint elküldte a megrendelést, ha pedig nyomtatva van rá szüksége, akkor 1 munkanapon belül veheti azt át. Mindkét alternatívával rengeteg időt és energiát spórolhat meg, így érdemes kihasználnia ezt a lehetőséget.