A szivattyú számtalan típusban megvásárolható

A termék kiválasztásakor figyelembe kell venni a víznyerő hely tulajdonságait, illetve azt, hogy mekkora vízmennyiségre és nyomásra van szükség. A szivattyú sokféle méretben és teljesítményben szerezhető be, ami azt jelenti, hogy háztartási és ipari célokra egyaránt használható. Működése közben a szállított vízmennyiséget a tolózár kezeli.

Motorral rendelkezik, amit az elektromos hálózathoz kell csatlakoztatni. A különböző típusoknak megvan a saját maguk előnye, így más és más területen kerülnek alkalmazásra. A centrifugál szivattyú nagyon népszerű. A szívócsonkon áthaladó folyadék a lapátok közé jut, majd a nyomócsonkon a vezetékbe jut. Ennél a terméknél a vízszállítás folyamatosan megy végbe.

Az üzletekben megtalálható egyfokozatú és többlépcsős variációban. Egyes darabokat lehetősége van a hidrofor tartállyal összekombinálni, aminek köszönhetően biztosított az automatikus működés. Ha minőégi darabot szeretne használni nap mint nap, akkor a Leo, a Pedrollo, az Ebara szivattyú valamelyikét kell beszereznie!