A műanyag bicikli kosár praktikus kiegészítő

Gyerek- és felnőtt biciklikre egyaránt felszerelhető, hiszen többféle méret áll rendelkezésre a Koliken kínálatában. A kérdés már csak az, hogy milyen vázzal rendelkezik az adott kerékpár, mert nagyjából ez a tényező határozza meg, hogy a műanyag bicikli kosár illik az adott modellre vagy nem.

Választhatunk előre, illetve hátulra szerelhető típust is. Hátulra nem árt a fedéllel ellátott változatokat választani, hiszen azok nincsenek szem előtt egy esetleges pihenő közben, vagy amikor megállunk a gyalogátkelő előtt.

Előfordulhat, hogy a csomagtartón elhelyezett hátsó műanyag bicikli kosárból kivehetnek valamit a tudtunkon kívül. Mivel többféle színkombináció áll a rendelkezésünkre, ezért könnyen a kerékpárunk dizájnjához igazíthatjuk a műanyag bicikli kosár kinézetét.

A felszerelése előre és hátulra is egyszerűen megoldható. A levehető változatokat az üzletbe is magunkkal vihetjük, így nem kell a zacskókkal vacakolnunk. Ebben a tekintetben még a környezetet is óvhatjuk, a feleslegesen termelt hulladéktól.