A legjobb hotelek Magyarországon

Hazánkban rengeteg hotel közül lehet választani szinte minden megyében és városban. Budapesten természetesen igen nagy nevű hotelek is találhatók, melyek már évtizedk óta szolgálják ki az ide látogató külföldieket és hazai vendégeket egyaránt. Hotel Magyarországon szép számban megfordulnak, de melyik az, amelybe mindenképp érdemes bemenni? Nos, a Four Seasons Hotel Gresham Palace egyértelműen az egyik legszebb hotelünk a fővárosban, melybe legalább egyszer mindenképp érdemes ellátogatni.

Az 1906-ban épült hotel rengeteg extrát, szép termeket, kellemes lakosztályt és kényelmes pihenési lehetőséget tartogat a látogatóknak. Az épület maga igen rég épült, viszont 2004-ben sor került egy teljes felújításra, így ma már Budapest egy páratlan szállodája a Lánchíddal szemben. Vendégeit luxus szállásokkal, feszített víztükrű medencével, fitneszteremmel és egy csodás étteremmel várja, ahol minden nap kiváló minőségű ételeket lehet fogyasztani.

Hotelek Magyarországon bőven vannak, azonban kevés hasonlítható a For Seasons Hotel Gresham Palace-hoz. A klasszikus építmények ellenére a szobák és a tágas lakosztályok igen modern felszereltséggel rendelkeznek, mint például iPod-dokkoló, műholdas TV, vezetékes és vezeték nélküli internet-hozzáférés, gyönyörű fürdőszobák, kényelmes ágyak és egy egyedülálló kilátás Budapest szívére, melyet az erkélyekről lehet élvezni. Ha reggel ébredve jó lenne megcsodálni a Dunát vagy a Budai Várat, akkor a Four Seasons garantáltan jó választás lesz.

Sokan azért is látogatnak ebbe a szállodába, mert kreatív gasztronómiai kombinációkat kínáló, modern, európai hangulatú éttermek, sörözők és bárok is vannak benne olyan részleggel, ahonnan remek kilátás nyílik a már említett látványosságokra. Nem nehéz tehát összehozni egy romantikus vacsorát! szálláshelyen mindennap kontinentális reggeli biztosított, de lehet kérni amerikai reggelit is! Hotelek Magyarországon szép számban vannak, azonban a legnevesebb szállodákért érdemes Budapestre látogatni.