Vízálló ragtapasz nemcsak utazáshoz

Nemcsak az otthonunkban, hanem utazás, nyaralás, kempingezés idején is történhetnek kellemetlenségek, megsérülhetünk, ezért jó, ha van egy ragtapasz a kezünk ügyében. Igen, csakhogy a legtöbb típus azonnal leválik, ha víz éri, úgyhogy a vízálló ragtapasz jelenti az igazi megoldást!

Rendkívül hasznos eszköz, aminek a fontosságát csak akkor tudjuk értékelni, amikor szükségünk van rá. 36 darabos vízálló ragtapasz vásárolható meg az utazunkshop.hu webshopból, 5 méretben. Ez a termék, ahogyan a nevében is szerepel, vízálló, légáteresztő, hipoallergén, valamint latexmentes. A tapaszok egyesével kerültek csomagolásra, amelyeket egy műanyag tárolóban tarthatunk. Nem nagy dobozról van szó, úgyhogy bárhová magunkkal vihetjük, ha elutazunk.

Hasznos kiegészítő, hiszen bármikor megkarcolhatjuk a lábunkat vagy a gyerek elvakarhatja a szúnyogcsípést a testén, amikor jó a sebet leragasztani. Ehhez ideális választás a vízálló ragtapasz, ami akkor sem fog leesni, ha a medencében vagy a tengerben lubickolunk.