Vintage szalvéta is kapható a művészkedéshez

Vintage szalvéta
Vintage szalvéta

Többféle alkotási módszernél is szükség lehet a szalvéták segítségére. Azonban nem mindegy, hogy ezek közül a termékek közül milyeneket választunk, mert lényeges szerepet játszik a minőség és a minta szépsége is.

Gyönyörű vintage szalvéta kapható a re-kreativ.hu oldalon is, tehát ha kedve tartja, akár itt is válogathat közülük. Érdemes azonban sietni, mert egyes darabok egy gyűjteményből valóak, tehát ha elfogynak, akkor sajnos nem pótolhatóak többet.

Ha már megérkezett otthonra a kiválasztott vintage szalvéta, akkor pedig már csak azt kell eldöntenie, hogy mihez kezdjen velük. Sokan úgy határoznak, hogy a dekupázstechnikával fogják valamilyen felületre felrakni a termékeket. Ezzel kapcsolatban azonban nem árt megfogadni pár tanácsot.

A művelethez a re-kreativ.hu oldal szerint ragasztólakkot vagy más vízbázisú lakkot kell felhasználni. Az ecsetet lehetőleg jól oda kell nyomni a felragasztott vintage szalvétához, hogy az megfelelően felragadjon a kiválasztott helyre. Nem szabad azonban a ragasztóanyagból sokat tenni közvetlenül a termék alá, mert ez könnyedén gyűrődések létrejöttét eredményezheti.