Világszerte hódít a Grey Goose vodka

Az 1990-es években létrehozott márka azt a célt tűzte ki maga elé, hogy tökéletes terméket dobjon piacra. A franciaországi Cognac régióban készült Grey Goose vodka az egyik legjobb fehér szeszesitalnak számít a világon. A finom ízét az ínyencek már évek óta nagyra értékelik. Az ital a legmagasabb minőségű francia búza és artézi kútból származó, ásványi anyagokban gazdag víz felhasználásával készül.

A palack kinyitásakor kivételesen enyhe alkoholos illat árad belőle. Az illat nem túl erős, kellemes, enyhe vaníliás jegyekkel tarkított. Ezen kívül, amikor a vodkát megkóstoljuk és felmelegítjük a szájban, citromhéj aromája is megjelenik.

A szájban maradt utóízben a gyártás során hozzáadott ánizs és rozs is felfedezhető. Lágyságának köszönhetően, a Grey Goose vodka ideálisan alkalmas arra, hogy önmagában is élvezhető legyen. A rendkívüli élményt nyújtó bársonyos íz jól illik a száraz előételekhez. A Grey Goose vodka hagyományos formájában hűtve vagy jégkockákkal fogyasztható, de kiváló alapanyag koktélokhoz is.