Változások a Ryanair kézipoggyász nagyságában

A repülőtársaságok néhány évenként változtatják a poggyász nagyságára vonatkozó szabályokat. A legtöbben fapados társasággal utaznak, elsősorban a kedvező árak miatt, de a Ryanair kézipoggyász nagysága néha változik, amire figyelni kell.

Sajnos borsos árat kérnek a társaságok, ha a megengedettnél nagyobb vagy súlyosabb a csomag. A felvitelt nem tagadják meg, de az eredeti árnál jóval magasabb díjjal számolhat az utas.

Sajnos a változást nem minden esetben teszik a főoldalra a cégek, így lehet, hogy csak a beszállásnál derül ki, hogy új feltételek vannak. Aki nem utazik gyakran, érdemes ennek utánanéznie indulás előtt vagy a Ryanair kézipoggyászt beszereznie.

Ez biztosan akkora, ami a mostani utazási feltételeknek megfelel. Általában több zsebbel ellátott táskákat ajánlanak a gyártók, hiszen az utazáskor jó, ha a dolgainknak külön helye van és nem ömlesztve kell keresni valahol a táska mélyén. A Ryanair kézipoggyász erre praktikus megoldást kínál, hiszen külső és belső zsebekkel ellátott táskákat ajánl az utazáshoz.