Vakond a láthatáron? Vásároljon vakondriasztó készüléket!

Ultrahangos vakondriasztó
Ultrahangos vakondriasztó

Kertjeinkben rengeteg különféle kártevő bukkanhat elő, de talán a legkényesebb, ha egy vakond költözik a gondosan ápolt gyep vagy a virágoskert alá. Ugyanis a vakond védett állat, így csak távoltartásban lehet gondolkodni, meg amúgy sem szeretnénk bántani egy ilyen édes, védtelen jószágot.

Az egyetlen megoldás a vakondriasztó, ami olyan frekvencián bocsájt ki hangot, ami számunkra hallhatatlan, de a kis vakondok számára annyira idegesítő, hogy többé a közelünkbe se akarnak kerülni. Sőt, ez a hanghatás a pockot és egyéb üregi rágcsálókat is távol tartja, így a vakondriasztó kihelyezése már többszörösen is megéri.

Ilyen ultrahangos készülék elemes és napelemes változatban is beszerezhető, ezáltal az energiatakarékosságra, környezetvédelemre is odafigyelhetünk, de a borús napokon is hatékony megoldással rendelkezhetünk. Jöjjön el Ön is a www.kartevoelriasztas.hu weboldalra és válogasson a vakondriasztó modellek különböző változatai közül, hogy többé ne jelenjenek meg az oda nem illő földbuckák a pázsitban és növényzet se lássa kárát a szorgoskodó vakondnak!