Üdítően hat a rosé bor

Kiváló aromájú rosé

Mindegyiknek megvan a maga egyedisége! Nem lehet kijelenteni, hogy melyik a legjobb, mert mindegyiket másért szeretjük. A rosé bor könnyed és lendületes íze sokak kedvence, mert zamatában ott van a fiatalosság és a szabadság érzése. Könnyed íz-világa révén, kitűnő választás a könnyű ételekhez, amit sajtok, saláták képezhetnek.

Minden kortynál érződik a magyar rosé bor fogyasztása közben, hogy hazánk domborzata rendkívül kedvezően hat a szőlőtermesztésre. Hogyha szeretné meglepni szeretteit, akkor válogasson kedvére a boraink közül, amelyekhez díszdobozos csomagolást is igényelhet.

Egy elegáns rosé bor elegáns díszdobozban kitűnő választás. Az egyszerű vacsora közben sem fog csalódást okozni a finom és könnyed ízével. Ez egy olyan fajta, ami szinte minden alkalomhoz illik és nem megterhelő a fogyasztása, mint egyes édes vörösborok esetében.

Üdítően hat egy pohár rosé bor, aminek már maga az aromája is káprázatosan gyümölcsös. A meleg nyári időben kifejezetten üdítő hatása van, hogyha le van hűtve a megfelelő hőmérsékletre.