Tudjon meg többet a fogpótlás folyamatáról!

Néha egy-egy szolgáltatást az emberek azért nem vesznek igénybe, mert félnek a következményektől. Sajnos a fogpótlás kapcsán sincs kellő információ, így vannak, akik rettegnek beleülni az orvosi székbe.

Azt javasoljuk, hogy tegye félre az előítéleteit és látogasson el a dentalcenterkelemen.hu internetes felületre! Itt többet megtudhat a hagyományos és a modernebb módszerekről. Az esztétikai fogpótlás olyan hamar elkészülhet, hogy azt senki sem gondolná. A 3 napos művelt soknak tűnik, ugyanakkor egyáltalán nem kell semmiféle rosszra gondolni. Az IHDE svájci metódus már világszerte ismert és az emberek, akik ezt választották, nem bánták meg. Az azonnal terhelhető implantátum eredményei lenyűgözőek és még a súlyos fogínysorvadásban szenvedők esetében is megoldást jelent.

A fogpótlás természetesen nem rutinművelet, ezért a legelső alkalom csupán konzultáció, amikor a szakember megvizsgálja a pácienst és feltárja a lehetőségeket. Mivel minden eset egyedi, ezért mindenkinek másfajta fogpótlás fog megfelelni.