Többféle csempe körkivágó van a TLS kínálatában

A modern hidegburkoló lapok olyan új kihívásokat jelentenek, amelyekkel megbirkózni gyakran nem egyszerű feladat. A régebbi típusú mázas kerámiákat a volfrám-karbid ötvözetből készült vídia fúrók könnyedén áttörték, de a természetes kövekből, amilyen a márvány és gránit, már nem boldogulnak. Ezzel szemben, a csempe körkivágó olyan szintetikus, ipari gyémántokat tartalmaz speciális kötésben, ami gond nélkül elvégzi ezt a feladatot.

Az évek során többféle típus született meg. A TLS kínálatában olyan prémium termékek érhetőek el, amelyek száraz és vizes körülmények között ugyanúgy megállják a helyüket.

A csempe körkivágó némelyike, amilyen a TLS MONSTER is, alkalmas agresszív fúrások elvégzésre, mivel kialakítottak rajta külön turbó szegmenst erre a célra. Többféle méret között lehet válogatni, annak függvényében, hogy csak néhány mm átmérőjű vagy nagyobb lyukra van szükség. A csempe körkivágó megrendelhető szettben és egyenként, attól függően, hogy milyen rendszerességgel vannak használva.