Több gyakorlatra alkalmas kettlebell

Kettlebell

Keveseknek adatik meg az a lehetőség, hogy otthonukat elhagyva, egy edzőterembe vagy a szabadba járjanak mozogni. A rohanó világban számos feladat hárul ránk és a legkevesebb idő éppen arra marad, hogy saját magunkkal foglalkozzunk. Ha mégsem akarunk lemondani a rendszeres tornáról, a kettlebell beszerzése ne maradjon el! A számos kivitelben kapható súlyzó több edzésformát tesz lehetővé.

Jóvoltából aerob és anaerob gyakorlatokat is elvégezhetünk. Akár izomtömeget növelni, akár szálkásítani vágyunk, a kettlebell hasznos társunk lesz. A szakemberek a kialakítása során gondoltak arra, hogy egyszerű és lehetőleg csendes legyen a kezelése.

Ezt szolgálja többek között a gumiborítás, aminek hála nem pattan el a kettlebell a padlóról letétel közben és a hanghatásokat is elnyeli, ami előnyös főként a panelekben. Nagy figyelem és jelentős erőkifejtés szükséges a kezeléséhez, ezért ha még nem vagyunk a kettlebell mesterei, mindenképpen egy kisebb típussal gyakoroljunk, hogy kiismerjük a sajátosságait és a benne rejtőző lehetőségeket!