Tegyen a száraz bőr ellen!

Száraz bőrre szappan
Száraz bőrre szappan

Ha valakinek folyton kiszárad a bőre, azt jelenti, hogy nem fogyaszt elegendő folyadékot, vagy pedig a külső környezeti hatások okozzák a panaszokat. A száraz bőr viszketéssel, berepedezéssel, érdes tapintással, bőrhúzódással, hámlással jár, hogy csak néhányat említsünk a kellemetlen szimptómák közül. Ez a probléma megoldható vagy legalábbis jelentősen csökkenthető a természetes alapanyagú kozmetikumok használata által.

Igazán színvonalas termékek vásárolhatóak meg a dorkaszappan.hu webáruházból, tehát itt érdemes szétnéznie, ha a száraz bőr problémájával küszködik és mihamarabb tenni akar ellene! Mind közül megemlítünk egy terméket, mégpedig a fahéjas truffle kecsketejes szappant, amelyik azonnal hidratálja az extra száraz bőrt. Nagyon kényeztető érzést nyújt, mert minden földi jó benne van, mint például a sárgabarackmag, a mandula és a szőlőmag olaja. Csodás fahéj illata van, de őrölt szegfűszeg is megtalálható benne, ami finoman távolítja el az elhalt hámsejteket a bőr felső hámrétegéről. A kisebb sebek fájdalmát szintén enyhíti ez a szappan, valamint elősegíti a sebgyógyulást is, az antibakteriális hatása révén. Lágyan habzik és illatát egész nap érezhetjük a bőrünkön.

Szuper hidratált lesz tőle az addig száraz bőr, ami köszönhető a benne fellelhető olajoknak, a kecsketejnek és a disznózsírnak. Számos jótékony hatása van ennek a szappannak a bőrre. Érdemes kipróbálnia Önnek is. Egyáltalán nem kerül sokba, ha pedig egyszer kipróbálja, soha többé nem vesz másfajta szappant és a száraz bőr problémája is egy csapásra megoldódik.