Tegye szebbé otthonát vászonképekkel!

Jól néz ki otthon egy vászonkép
Jól néz ki otthon egy vászonkép

Önnel is gyakran előfordul, hogy lakberendezési katalógusokat búj nap mint nap, annak érdekében, hogy lakását hangulatosabbá varázsolhassa? Pár apró trükkel könnyen elérhetjük az otthonosabb stílust, nem szükséges előkeresni a szerszámosládát, esetleg több ezret költekeznünk. A vászonkép a Katicamatrica weboldalán rendelhető meg. Különféle kategóriák közül válogathatunk, többek között természet, tájkép, művészet, járművek, esetleg gasztronómia közül.

Ezekkel az illusztrációkkal könnyen kifejezhetjük egyedi stílusunkat, megmutathatjuk belső énünket, ha nem is a világnak, de legalább azoknak, akik az otthonunk vendégei. A motivációs szövegeket sugalló vászonkép ébredéskor mindig pozitívummal tölthet el bennünket, így a napunk könnyen és vidáman indulhat. Ez a dekorációs elem nem csupán saját használatra tökéletes, hanem ajándékba is adhatjuk.

Annyi a dolgunk, hogy kiválasztjuk azt, amelyik a legjobban tetszik, kosárba helyezzük, megadjuk az adatainkat és a Katicamatrica máris intézkedik a szállításról. A vászonkép a legkiválóbb dekorációs elem!