A táplálék-kiegészítők kiválóságai a K9 termékek.

Táplálék-kiegészítők

Mindenekelőtt fontos leszögezni, hogy az állatorvosok is javasolják a táplálék-kiegészítők alkalmazását. Kiváltképp, ha a jó minőségű táppal történő etetés kis hazánkban sajnos nem igen elterjedt. A K9 Immunity speciálisan a kutyák daganatellenes készítménye. A tudatlan gazdák tömkelege ragad le a nagyáruházak polcai előtt a rengeteg minősíthetetlenül silány állateledel előtt. Sajnos sok családnál egyszerűen nem fér bele a költésvetésbe a több tízezer forintos táp, de sajnos az a tapasztalat, hogy ennek meglesz később a böjtje.

Korábban már hallottam a kutyák és macskák daganatos betegségeinek az elterjedéséről, és magam is elgondolkodtam, hogy nem kellene-e valamilyen immunerősítőt adagolni a háziállatainknak. Kutakodtam a témában, hazai és külföldi oldalakon is egyaránt és mindenhol a K9 Immunity-t javasolták, amely már kialakult daganatos megbetegedés esetében és megelőzésképp is nagyon hatékony.

Én személy szerint a legkedvezőbb áron a Pacsizoo.hu webáruházban akadtam a K9 termékekre. Azóta is azt adom macskának és a kutyámnak a napi adagot immunerősítésképp, illetve megelőzésre. További remek termékei a gyártónak a K9 Omega és K9 Transfer is. A K9 Omega egy hagyományos immunerősítő természetes alapanyagokkal, továbbá az ára is abszolút kedvező. A gyártó részéről kifejezetten szimpatikus, hogy nem csodaszerként akarja eladni a termékeket hangzatos szavakkal, hanem tisztességes módon közli, hogy az állatok közérzetének javításában játszhat fontos szerepet, aminek biztosítása szintén a mi felelősségünk! A K9 Fullflex pedig az ízületi bántalmakban szenvedő négylábúak számára kifejezetten csodaszer!

Nagy Judit