Ön szerint a hajóbérlés Montenegró kapcsán jó ötlet lesz?

Hajóbérlés Montenegró
Hajóbérlés Montenegró

Szerintünk mindenképpen! De hogy ne elégedjünk meg egy ilyen általános válasszal: a hajóbérlés Montenegró esetében olyan tájakra viszi el az utazót, amelyen korábban nagy valószínűséggel még nem járt. Ha érdekli ez a kevéssé ismert ex-jugoszláviai ország a tenger felől nézve, itt tehet szert minél több információra: http://fix-yachting.com/hajoberles-vitorlasberles-montenegro/

Adódik a kérdés: miért menjünk Montenegróba?

Aki vágyódik a tenger mellé, aki hajózni kíván, mégpedig nem a világ másik felén, annak az Adriai-tenger ugrik be elsőként, s mellé Horvátország vagy éppen Olaszország mint turisztikai desztináció. Montenegró nem túl régen kerül fel a tenger mellé vágyók mentális térképére, többek között azzal, hogy a Casino Royal című újkori James Bond-filmben a pókerbajnokságnak helyet adó épületet a film készítői valamiért Montenegróba „helyezték” – holott az érintett épület Csehországban található amúgy. Ez persze mit sem von le Montenegró érdemeiből, hiszen az ország tengerpartja a remek klímájának köszönhetően márciustól egészen novemberig remekül hajózható, vitorlázható. A Kotori-öböl az Adriai-tenger egyik méltán leghíresebb tájegysége, amit feltétlenül érdemes hajóval is megközelíteni.

Miért éppen a Fix Yachting,ha a Hajóbérlés Montenegró -ban lenne?

A gondos tervezés minden nyaralást sokkal egyszerűbbé, átláthatóbbá tesz. Amennyiben Ön már tudja, hogy legközelebb Montenegrót választja, s ebbe a választásába némi tengeri kaland is bele fog férni, úgy látogasson el a Fix Yachting oldalára, és nézzen utána annak, hogy abban az időintervallumban, amikor Ön az utazását tervezi, milyen hajókat lehet Montenegró környékén bérbe venni. Az Adriai-tenger mellett fekvő többi országhoz képest Montenegróban kevesebb a kibérelhető hajók száma, s az infrastruktúra is inkább a luxusszolgáltatások felé mozdult el, ám szerencsére ez az árakban nem feltétlenül mutatkozik meg. Kotor, Tivar vagy éppen Budva tárt karokkal várja a hajózni vágyókat – tartozzon Ön is közéjük a Fix Yachting közreműködésével! A korábban már említett honlapot felkeresve pár kattintással ki tudja választani, hogy motoros hajó, hagyományos vitorlás vagy éppen katamarán érdekli-e. Az egyes hajótípusok hajósvezető (skipper) nélkül vagy azzal együtt is kérhetőek!

Tengeri hajóbérlés