Szép kézipoggyász típusok

Praktikus kézipoggyász

Minden légitársaságnál vannak szabályok a csomagokat illetően, amiket az utasoknak tiszteletben kell tartsanak. A fapados kézipoggyász méretére és súlyára vonatkozóan szintén minden repülőtársaságnál mások az előírások.

Ezért érdemes, sőt, szükséges tájékozódni utazás előtt az adott légitársaság honlapján ezekről az információkról. Például a Wizz Air esetében, a kézipoggyász mérete 50x40x23 cm, a maximális súlya pedig 10 kg. A Ryanairnél a gépre felvihető poggyász 55x40x20 cm, a súlya szintén 10 kg. Viszont a Lufthansa gépeire már csak 8 kg a maximális kézipoggyász súly, a bőrönd mérete pedig 55x40x23 cm lehet. Nos, ezeket az előírásokat be kell tartani, ha nem akarjuk, hogy kellemetlen meglepetés érjen bennünket.

Ha nincs meg a megfelelő utazótáska, az sem jelent nagy problémát, hiszen a marchborond.hu webáruház számtalan típust bocsájt a vásárlók rendelkezésére, tehát innen be lehet szerezni a megfelelőt. Még utazás előtt pár nappal is megrendelheti, mert annyira gyors a kiszállítás, hogy a kiválasztott kézipoggyász biztosan megérkezik, mire kell.