Szélvédő javítás gyorsan és könnyedén

Gyors szélvédő javítás
Gyors szélvédő javítás

Számos esetben vannak megoldások arra, amikor az autónk szélvédőjére egy kavics csapódik és berepeszti azt. A szélvédő javítás tökéletes és olcsó megoldást biztosít mindazoknak, akik nem szeretnének zavaró tényezőt vezetés közben, nem szeretnének szélvédőt cseréltetni feleslegesen, valamint nem akarják, hogy az apró sérülések miatt gondjuk adódjon a műszaki vizsgán. Hiszen, ha bármilyen felületi sérülés található a szélvédő azon részen amelyik az ablaktörlő terébe esik, az már súlyos következményekkel járhat a műszaki vizsgán.

A szélvédő javítás feltalálása és tökéletesítése Dr, Frank Werner és Bill Wiele vegyész nevéhez fűződik. Ők ketten dolgozták ki ezt a precíz és hatalmas szakértelmet kívánó műveletet a hetvenes évek elején, Gerald Keinath megvásárolta a szabadalmat 1972-ben, majd ő egy franchise hálózatban működő, szélvédők javítással foglalkozó, Novus Glas névre hallgató vállalkozást hozott létre. A szélvédő javítás már hazánkban is nagyon gyakran alkalmazott művelet, sőt, a mobiljavítás is egyre népszerűbb országunkban.

Hiszen mindenki számára kényelmes és egyszerű megoldást biztosít a házhoz járó, guruló, autó üveg szerelő műhely. A szélvédő javítás időtartama nem tart tovább mint harminc perc, ráadásul ez a fél óra magába foglalja a szerelő által nyújtott rövid tájékoztatást a szolgáltatásról, az cég által nyújtott garanciáról, valamint néhány praktikus és hasznos tanáccsal látja el klienst, hogyha máskor is ilyen jellegű gondjai adódnának a szélvédővel, akkor milyen fontos lépéseket érdemes betartani, a további károk elkerülése érdekében.

A szélvédő javítás során ugyanis fennáll a veszélye annak, hogy a hő hatására, valamint a szilikon és a gyanta a repedésbe való bejuttatása során tovább fog repedni az üveg. A szélvédő javítás menetét nagyban megkönnyíti az, ha rögtön a kőfelcsapódás után az autó sofőrje ragasztószalaggal leragasztja a sérülést, ezzel megakadályozva, hogy abba por, kosz és nedvesség kerüljön. A biztonságos vezetés megkövetei az ép szélvédőt, amin senkinek nem érdemes spórolni, ráadásul a szélvédő javítás elfogadható áron történik.