Szállás Nyíregyházán? Hotel Corona!

Szállás Nyíregyháza
Szállás Nyíregyháza

Nyíregyháza egyértelműen országunk azon része, mely turisztikai szempontból a kifejezetten kedveltek közé tartozik. Egy viszonylag nagy városról van szó, ahol sok látványosság, kulturális érdekesség és remek közösség, valamint légkör várja azokat, akik ide terveznek egy kiruccanást akár egy hétvégére vagy egy hosszabb időszakra is.

Nyíregyházán megtalálható néhány igen komoly hotel, azonban érdemes a kisebb helyeket is feltérképezni, hiszen számos vendégházban is megszállhatunk, ahol remek hangulat és emberek várnak minket. Ha egy nagyon szép külsejű hotelt keresünk Nyíregyházán, akkor a Corona hotel akár jó választás is lehet elsőre. A város szívében elhelyezkedő hotel egy olyan szállás Nyíregyházán, mely maradandó élményekkel csalogat mindenkit, aki betéved. Egy kifejezetten igényes és jól felszerelt helyről van szó, ahol 24 órás portaszolgálat, étterem, és ingyenes wifi vár minket az előtérben.

Amiért sokan szeretik a Hotel Corona-t, az amiatt van, hogy kisállat is behozható a hotelbe, így a kisállat tulajdonosoknak nem kell sarkon fordulni, hiszen a Corona a kutyákat, macskákat és egyéb utazótársakat is szívesen látja. A komplexumban konferenciaterem is üzemel, így rendezvények gyakori célpontja is szokott lenni ez a hotel. A szobák felszereltsége kifogástalan, minden szobában megtalálható fürdőszoba külön zuhanyzóval, hűtő, ingyenes wifi, légkondicionáló és még néhány egyéb extra, mely kényelmesebbé teszi a pihenést egy hosszú nap után.

Fontos a wellness és a spa? A Hotel Corona ebben is segít, hiszen remek wellness központtal rendelkezik, ahol lazíthatunk, felfrissülhetünk és úszhatunk. Ha szállás Nyíregyháza, akkor a Hotel Corona tökéletes választás lehet. A város szívében elhelyezkedő hotelből rendkívül könnyű a város bármely nevezetességéhez eljutni, egy jól megtervezett programmal pedig egy hétvége alatt bejárhatjuk a város legszebb helyeit és megismerhetjük Nyíregyházát egy kicsit jobban. A Hotel Corona egy barátságos és jól felszerelt szállás!