Spirálozógépek otthoni használatra is

Egy üzleti ajánlat vagy szakmai dokumentáció esetében lényeges a külső megjelenés, hiszen az írott tartalom minőségére felteszi a koronát az a bizonyos legelső benyomás. A spirálozógépek használatával igényesen összeállíthatjuk a dokumentumainkat, így nem lesz többé szükség lefűzhető tasakokra vagy tűzőgépre. A szerkezet alkalmazásával profi módon kivitelezett munkákat adhatunk ki a kezeink közül, ami a megítélésünkben is visszaköszön.

Az OfficeMarket különböző verziókat kínál fel számunkra, az egyikük fém spirálkötéssel látja el a nyomtatott tételeket, míg a spirálozógépek másik típusa műanyagot alkalmaz. Van olyan modell is, ami képes mindkét eredményt létrehozni, ezáltal igény szerint valósulhat meg a projektek, a brosúrák vagy egy saját magunknak készített receptfüzet külső összeállítása.

A gépek közötti különbségek egyikét a spirálozni kívánt lapok mennyisége mutatja meg, a különböző spirálozógépek ugyanis eltérő befogadóképességgel rendelkeznek. Állítson elő Ön is profi dokumentációt az otthonában!