Sigma csempevágó többféle kivitelben

A burkolási munkálatokat el tudja végezni hagyományos kézi szerszámokkal, de a korszerű darabok jelentősen meggyorsítják és komfortosabbá teszik a folyamatot.

A Sigma csempevágó megvehető a hatalmas raktárkészlettel és kínálattal rendelkező szerszamoazis.com webáruházból, különféle kivitelben és árban. A legegyszerűbb modell a 7F jelzést viseli és 370 mm vágó hosszal rendelkezik. A csempe mellett, a greslap és egyéb burkoló anyagok elvágására is kiváló.

Ipari alkalmazásra válassza a professzionális 12E1 csempevágót, ami 2450 mm vágáshosszra képes, kétirányú szögbeállítás mellett, valamint 770 kg törőerővel rendelkezik! A karcolási rendszere tolós, a szerkezete pedig erős, edzett alumínium-acél felhasználásával készült, CAD technológiával.

A szögbeállítások a gyors elérési gombnak köszönhetően azonnal elérhetőek. A vágógörgő Wolfram karbidos, a vágókar pedig csapágyazott. Ezzel a csempevágó berendezéssel, akár 19 mm vastag, nagy keménységű anyagot is kimondottan könnyedén el fog tudni vágni.