Seychelles utazás varázslatos tájakra

Az Indiai-óceán egyik gyönyörű édenkertje a Seychelles-szigetek, amit évente rengeteg nyaraló keres fel, hiszen elképesztően szép. Egy luxusnyaralás mindenkinek kijár és a Seychelles utazás pontosan ilyen, amit nem szabad kihagyni! Érintetlen természeti szépségeket láthatunk ezen a helyen, a világ legszebb tengerpartjaiként számon tartott partszakaszokon tölthetünk el néhány feledhetetlen napot a párunkkal vagy a teljes családdal.

Paradicsomi cél a Seychelles utazás, ráadásul itt egész évben kellemes meleg van, ciklonmentes. Mivel márciustól novemberig száraz, enyhén szeles az időjárás, ezért ez a legideálisabb időszak az utazásra. Többször kell számítani trópusi esőkre novembertől márciusig.

A Seychelles utazás tervezésekor számításba kell venni azt is, hogy az óceán vize áprilisban a legmelegebb, átlagosan 29 C fokos. A szállások szintén felsőkategóriásak, tehát a nyugodt pihenés biztosított. A Seychelles utazás megszervezését professzionális módon végzik el a Morea Exkluzív utazási iroda munkatársai.