Remekül teljesít a kárpittisztító gép

Kárpittisztító gép

Bizony a kárpitból, legyen az a fotelen, kanapén, autósülésé vagy egyéb eszközön, roppant nehezen lehet csak egy ronggyal és oldószerrel eltávolítani a szennyeződéseket. A kárpittisztító gép segítségével, ezzel a feladattal sokkal egyszerűbben boldogulhat az ember, főleg akkor, ha a gép jó minőségű és a legnagyobb teljesítményre is képes.

A kárpittisztító gép jobb fajtája gondoskodik padlószőnyegek, kárpitok, matracok, textilfelületek és autósülések szálmélységig hatoló, úgynevezett mély tisztításáról. Mit jelent ez valójában? Ezzel a módszerrel a tisztítószert nyomás által mélyen a szőnyegbe juttatja a gép, és a feloldott koszt egyből fel is szívja, tehát az nyomtalanul eltűnik.

A kárpittisztító gép mindennel megbirkózik, és nem áll ellen neki a zsír, olaj és egyetlen koszréteg sem. A kárpittisztító gép változatos felhasználási módjait bizonyítja, hogy ez a kemény padlófeltéttel kemény padlóburkolatok kímélő tisztításához is megfelelő. A profi szerkezet nemcsak megvehető, de sok helyen kölcsönözhető is.