Remek reklámajándék a jegyzettömb

Jegyzettömb

Minden egyes irodának megvannak azok a kellékei, amelyek egyszerűen nem hiányozhatnak, hogy minden munkafolyamat zökkenőmentesen történjen. A nélkülözhetetlen eszközök közé sorolható a jegyzettömb. Akik dolgoztak már irodában, tisztában vannak vele, hogy miért annyira fontos ez. Amikor valamit gyorsan le kell írni, akkor sokan nem veszik elő a telefonjukat vagy táblagépüket, hanem előkapják a jegyzettömböt és arra firkantják le a megjegyzendő dolgokat.

Akkor is lényeges ez, ha üzenetet kell hagyni. Nem is vitás, hogy az irodában a legrosszabb esetben is rendelkezésre kell álljon minimum 10 darab ilyen eszköz. Azonban az igazság az, hogy az esetek nagy százalékában soha nincsen a fiókban vagy az asztalon egy darab sem akkor, amikor az embernek tényleg szüksége lenne egyre.

Erre a reklámozáskor, hirdetéskor is nagy szükség lehet. Bár úgy tűnhet, hogy a jegyzettömb egy elcsépelt tartozék a reklámajándékok területén, valójában igazi kis gyöngyszem, aminek a csillogása túlmutat az idő kerekén. Ez azért van, mert erre mindig is szüksége lesz a cég mindegyik emberének.