Profine kutyatáp minden típusú kedvencnek

Az ebek egészségének és fejlődésének érdekében fontos szempont, hogy az eledel korcsoportok szerint legyen kategorizálva, hiszen ahogy fejlődik egy állat, úgy időről-időre más tápanyagokra van szüksége. A Profine kutyatáp kínálatában szerepel kölyökkutyáknak, felnőtt ebeknek, valamint idős állatoknak való eledel. Ugyanígy kis-, közepes és nagytestű fajtáknak is beszerezhető tökéletes típusú a webtap.hu webáruházban.

Kiszerelését tekintve megvásárolható 3 kg, 10 kg és 15 kg csomagolásban. Ízesítésben, szintén bőven van miből válogatni, rendelhető csirkehúsos és burgonyás, bárányhúsos és burgonyás, lazacos és burgonyás, valamint pulykás és burgonyás. Szelént és E vitamint tartalmaznak a sejtek védelme és az öregedés ellen.

Omega 3 és Omega 6 zsírsavakban gazdagak a megfelelő szívműködésért. A bőr egészsége és a szőrük fényessége érdekében cinket is tartalmaznak. Az immunrendszer megfelelő működéséért probiotikumot is rejt a táplálék. A Profine kutyatáp kiváló táplálékot biztosít a kedvenceknek.