Profi CNC megmunkálás.

cnc megmunkálás
cnc megmunkálás

A CNC egyedi fémmegmunkálás pontosan a munkafolyamat, melyet csakis felsőfokon lehet és szabad végezni, máskülönben a kapott végeredmény nem biztos, hogy meg fogja ütni az elfogadható szintet. Ha veszünk egy mindennapos használati tárgyat, melyet CNC-eljárással alakítottak ki, ott máris kibukik az, ha a minőséggel valami nincsen rendben. Bízza hát a CNC-munkát az Almásira, melynek alkalmasságáról az alábbi oldalon tud meggyőződni: http://www.almasi-s.hu/

Mit tud ajánlani az Almási Ipari és Kereskedelmi Kft.?

Minőségi, rövid határidővel végzett és megfelelő árazású munkát! Minőségi munkát, melyet az Almásinál 1999 óta létező ISO 9001-es minőségirányítási rendszer és a géppark összetettsége, fejlettsége szavatol; gyors munkát, melyet a már említett hatékony géppark, a flexibilis gyártásütemezés és a saját raktárkészlet garantál; és megfelelő árú munkavégzést, mely az innovatív technológiai megoldásokból és az alacsony darabidőből fakad.

Pontosan milyen fémmegmunkálási munkákat végez az Almási?

A portfólióban megtalálható a CNC esztergálás, a CNC marás, a menethengerlés és a lemezmegmunkálás is, melyek közül az ügyfél igényei szerint választhat. A precizitás, a pontosság, a maximális vevői elégedettség elérése mindenfajta munkánál fellelhető; ezek nélkül az Almási Ipari és Kereskedelmi Kft. ma nem lenne komoly tényező se Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, se országos viszonylatban.

Aki a CNC esztergálást választaná, az mire számítson?

Esztergálni az Almási Ipari és Kereskedelmi Kft. egészen 300 milliméteres elforduló átmérőig képes, míg hossz tekintetében 750 mm-ig (rúd esetében 65 mm-es átmerőig); a munkában összesen 15 db CNC esztergagép vehet részt, melyek között szálvezetős eszterga, hosszeszterga, tokmányos eszterga, ikerorsós eszterga és robotos ikerorsós eszterga is megtalálható. Egy gépen egészen 7 tengelyig lehetséges az esztergálás. Az esztergálandó fémek közül az Almási acéllal, rozsdamentes acéllal, alumíniummal, rézzel és bronzzal foglalkozik.

Az Almási Ipari és Kereskedelmi Kft. igény esetén kész három műszakos munkarendben szolgáltatni, a megmunkált elemek minél gyorsabb rendelkezésre állása érdekében.

Hol található meg helyileg az Almási?

Mezőkövesden, Borsod-Abaúj-Zemplén megye járási központjában, a Dózsa György út 38. szám alatt, nem messze a belvárostól. Elérhetőségek tekintetében nézzen el a cég fent már megemlítésre került weboldalára!