Póló nyomtatás profik által

Az egyedi tárgyak mindig figyelemfelkeltőbbek, mint azok, amelyekbe lépten-nyomon belebotlunk. Éppen ezért reklámcélra is jobb választást jelentenek, mint az átlagos holmik, hiszen az emberek jobban oda fognak figyelni olyasmire, amit még nem láttak.

A póló nyomtatás révén pedig nem mindennapi népszerűsítési eszközök alkothatóak meg, hiszen olyan feliratok, ábrák kerülhetne a textilre, amilyet éppen ki tudunk találni. Így az egyes példányok egyedisége lényegében csak a kreativitásunktól függ, na meg attól, hogy kikre bízzuk a póló nyomtatás feladatát.

Mert egyáltalán nem mindegy, milyen eljárással történik a nyomat felvitele. Fontos, hogy annak megfelelően kerüljön megválasztásra a póló nyomtatás módszere, hogy milyen bonyolult minta és hány szín kell megjelenjen majd a matérián. Ehhez pedig feltétlenül kell a szakértelem, amit csak egy olyan profi csapat tud biztosítani, mint például az A.A.Miller munkatársai.

Ők maguk többféle eljárást is biztosítanak a póló nyomtatás kapcsán, de tanácsadást is vállalnak, hogy a lehető legjobb eredmény szülessen meg, az igényeknek megfelelően. Például, ha a kedvező ár a legfontosabb a megrendelőnek, akkor szinte minden esetben a filmnyomás lehetőségét ajánlják fel, ugyanis ez az egyik leggazdaságosabb módszer, amivel egészen szép megoldások is születhetnek.

A filmnyomás textíliák mellett, történhet üvegre, fémre, műanyagra is, tehát egyéb mutatós emblémázott tárgyak is születhetnek általa, akár ajándék gyanánt vagy népszerűsítési célra egyaránt. Mint minden nyomtatási eljárás esetében, itt is nagyon fontos a látványterv készítése, hogy ugyanazon színkódokat használják az ügyfelek, mint ők.

Ez utóbbi személyes megrendelés esetén nem jelent problémát, hiszen a kollégákkal együtt választhatják ki a megfelelő árnyalatokat, de online vagy telefonos egyeztetés esetén lehetnek félreértések a színek miatt. Az A.A.Miller szakértői Pantone kódokkal dolgoznak, így ebben szükséges megadni filmnyomás esetén is, hogy mit szeretne majd viszontlátni az adott pólókon, táskákon, bögréken vagy egyéb emblémázható tárgyakon.