A PMS szindróma nem a világvége

A túlevés káros lehet

Át kell vészelni, és utána minden könnyebb lesz. Vegyünk erőt magunkon, hogy legyűrjük a PMS szindróma kellemetlenségeit. Nem túl egyszerű, de nem is lehetetlen, hogyha kellő akaraterővel úrrá leszünk a szervezetünkön. Ilyenkor velejárója az ingerültség, viszont kerülni kell a stresszhelyzeteket, amelyek könnyebben átvészelhetők, hogyha egészségesen étkezünk.

A helyes táplálkozás nem fog senkivel csodát tenni, viszont számtalan betegség kialakulását megelőzi, és csak azt foguk észrevenni, hogy a körülöttünk lévők feleannyira sem olyan energikusak és kiegyensúlyozottak, mint mi magunk.

Koplalni, természetesen, nem szeret senki, ezért a PMS szindróma alatt egyszerűen találhatunk olyan recepteket, amelyekkel megörvendeztethetjük az ízlelőbimbóinkat, viszont a szervezetünket nem fogjuk lestrapálni.

Ne veszítsük el a fejünket, fő a vitaminbevitel, mert ezek aktiválnak egy csomó olyan folyamatot a testben, ami elengedhetetlen a helyes működéshez. A folyadékbevitel a PMS szindróma alatt sem kerülendő. Sőt, akkor már, mondhatni, elkéstünk, hogyha érezzük a szomjúságot.