A plasztikkártya nyomtató sokrétű felhasználása

Könnyedén használható eszköz

Már vége annak az időnek, amikor különböző cégeknél kellett megrendeléseket tenni az azonosító kártyák nyomtatásához és sokszor nem is lett olyan az eredmény, mint amilyet vártunk.

A plasztikkártya nyomtató akár saját felhasználásra is alkalmas. Anno, ezek a berendezések sokkal nagyobbak voltak és a kezelésük több szakértelmet igényelt. Egyszerűen megtervezhetőek a kártyatípusok szoftveresen számítógépen és onnan már csak egy lépés, hogy a plasztikkártya nyomtató elkészítse nekünk ezeket.

Számtalan helyen használnak különböző kártyás rendszereket, legyenek azok bankok, iskolák, kórházak és más intézmények. A kisebb vállalatok esetében ugyanúgy meg tudja csillogtatni a tudását.

Ha az egyik alkalmazottnak megsérül vagy elkallódik a belépő kártyája, akkor ez most már könnyűszerrel pótolható lesz. A plasztikkártya nyomtató karszalagok készítésére is alkalmas. Ezekkel a karszalagokkal már mindenki találkozott, aki volt fesztiválokon, strandon és egyéb helyeken, ahol ilyet kapott a belépéskor. A plasztikkártya nyomtató egyedi grafikával és szöveggel képes nyomtatni.