Parkolás Liszt Ferenc reptéren vagy F.A.P. parkolóházban

Parkolás Liszt Ferenc reptéren

A Ferihegyi repülőtér nagyon forgalmas, ezért érdemes előre megtervezni az oda való kijutást és a termináltól hazavezető utat is. A parkolás Liszt Ferenc reptéren nagyon nehézkes, alig lehet helyet találni és még a díjak is magasak, ezért nem érdemes saját autóval egészen idáig behajtani. Sajnos a taxis vagy buszos utazás sem kellemesebb, ezért ezeket is jobb elvetni, mint alternatívát.

Azonban van egy megoldás, amivel nem kell lemondani a saját kocsi kényelméről és magas árral, a parkolóhely hiányából fakadó bosszankodással sem kell számolni cserébe. A F.A.P. parkolóház néhány kilométerre van a reptértől, ahová kisbusszal szállítják át azon klienseket, akik náluk hagyják megőrzésre az autójukat.

Az árak nagy kedvezőek és fedett, illetve szabadtéri helyet is tudnak biztosítani. Egyetlen feltételük, hogy előre be kell jelentkezni, különben nem biztos, hogy a parkolás Liszt Ferenc reptéren ilyen módon kivitelezhető lesz. Azonban, ha nem mulasztja el foglalást, akkor fejfájás nélkül utazhat el és juthat majd haza is.