Papírlepedő újrahasznosítható anyagból

Papírlepedő

A higiénia elengedhetetlen az olyan helyeken, mint egy orvosi rendelő vagy masszázsszalon. Ön sem feküdne le egy olyan ágyra, amin előtte ki tudja, hány pácienst vizsgáltak, vagy ki tudja, mennyi kuncsaftot masszíroztak. Viszont az ágyakat sem lehet minden kliens után cserélni, ezért a könnyen cserélhető papírlepedő használatával megoldhatóak a fent említett higiéniai problémák.

Olyan anyagból készült, amely nem szakad és nem ázik át, ezáltal megkíméli az alatta lévő felületet, bármilyen anyagról legyen szó. Akár rendezvények alkalmával is használhatóak az asztalok letakarására, mivel utólag nem igényelnek időigényes és költséges tisztítást úgy, mint a vászonlepedők.

Gondolhatnánk, hogy a használatukkal rengeteg szemét keletkezik, ezért nem túl környezetkímélő az alkalmazásuk. De a gyártók odafigyelnek, hogy a papírlepedő újrahasznosítható anyagok felhasználásával készüljön. Ezért az egyszer használatos tulajdonságuk egyáltalán nem egyenlő az esztelen pazarlással. A papírlepedő anyaga antibakteriális, ezért nem okoz allergiás reakciót a használata.