Műanyag ablak több méretben

Manapság már nem annyira divatosak a fa ablakok. Ezeket egyre inkább leváltja a tartósabb műanyag ablak. Az efféle termékek széles választékával várja a klienseket, érdeklődőket az ablakos.hu internetes bolt, ahol kedvező áron lehet hozzájutni a legegyedibb megoldásokhoz. Itt a megszokottnak mondható műanyag ablak mellett megvehetőek az erkélyajtók és amerikai toló- és emelőpaneles ablakok egyaránt.

Itt a teraszajtó vagy erkélyajtó rendelhető toló-bukó, illetve emelő-toló kivitelben is. A műanyag ablak beszerezhető három rétegű üvegezéssel. Ez azt jelenti, hogy a produktum hőátbocsájtási tényezője 0,5W/m2K-ig fokozható. A két réteges típus esetében az Ug érték 1,0 W/m2K, ami szintén nagyon jónak számít ebben a kategóriában.

Az üvegek igény esetén biztonsági fóliával is rendelhetők, továbbá reflexiós kivitelben is. Mit jelent ez? Nos, az ilyen modell visszaveri a Nap erős sugarait, így kintről nem látnak be az ablaküvegen. A shopban a legnépszerűbb műanyag ablak fajták a 150×150, 120×120, 60×60, 90×120, 60×90 méretűek. De természetesen a szakemberek egyedi igényre is készítenek nyílászárókat. A shopban minden attól függ, hogy mit is akar a vásárló.