MTBSZE, az Ön javainak megóvásának szolgálatában!

Érdeklődik az új dolgok iránt, szeretné magát naprakész tudással felvértezni annak érdekében, hogy a karrierje és pénzügyei a jövőben is biztos alapokon állhassanak? Ismerkedjen meg az MTBSZE foglalkozási körével! A Magyar Társadalombiztosítási és Bérügyi Szakemberek Egyesülete, vagyis az MTBSZE innovatív módon képes hozzájárulni az Ön jólétének a biztosításához.

Csatlakozzon a nonprofit szervezethez, ami segítséget és támogatást tud nyújtani a napi munkavégzéshez, amelyet jogszabály-módosítási tervezetek készítésével, valamint különféle képzési és fejlesztési programok megvalósításával kívánnak megteremteni.

Ehhez azonban szükség van egy egységes és összetartó közösségre, ami az újabb tagok részletes informálásával, a kapcsolat és a teljes bizalom folyamatos fenntartásával érhető el. Tájékozódjon bővebben az MTBSZE honlapján! Többek között a tagság előnyei közé tartozik a tudásbázis elérése, továbbá a jogszabályok értelmezésének és eljárási gyakorlataiknak megértésének az elősegítése is.

Tags: