Minden, ami a TAO beruházásról tudni kell

A klímaváltozás valósága előtt már nem dughatjuk a fejünket a homokba. Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy a közeljövőben szigorú változások állnak be az életünkben, amelyek nem hagyják érintetlenül a vagyon- illetve jövedelemszerzésre irányuló kisebb-nagyobb vállalkozásokat sem. A TAO beruházás nem ismeretlen fogalom a cégtulajdonosok előtt. A szóban forgó beruházás tulajdonképpen fizetési kötelezettséget takar, a rövidítés pedig annyit tesz, társadalomadó.

Mivel, ahogy arra az imént rávilágítottunk, a változó klímaviszonyok miatt az energiahatékonyságot érintő kérdések relevanciája nő, a vállalatoknak egyre több kritériumnak kell sorra megfelelniük. Szerencsére lehetőség van az úgynevezett adókedvezmény igénylésére is, ami a beruházási díjak közel 65%-át is fedezheti, ha jól jártunk el cégvezetőként a kérelmezés során. A kedvezmény a cégek mindennapjait és dinamikus fejlődését hivatott szolgálni, így roppant sajnálatos lenne kihagyni a kedvező lehetőségeket.

Az energetikai adókedvezmény ezen kötelezettségek teljesítését támogatja, méghozzá bizonyítottan hatékonyan. Teljesen mindegy, hogy az adott cég korszerű kazánba vagy szivattyúba invesztálna be, esetleg a világítás globális modernizálása a cél, az adókedvezménnyel jelentős összeget lefaraghat a díjakból. A kérdés már csak az, milyen feltételekkel nyerhető el a támogatás, illetve miként szerezhető meg az elengedhetetlenül fontos minősítés? A kérdés komplexitása és komolysága miatt, a professzionális segítség nélkülözhetetlen.

A Get Energy Kft., a méltán nívós és elismert EON cégcsoport tagja, több mint 10 éves szakmai tapasztalatával és precíz munkavégzésével vállalja az auditot és a minősítés kiállítását is, természetesen a lehető legprofibb kivitelezésben. Ahhoz, hogy mindez megvalósulhasson, cégvezetőként fel kell vennünk az említett gárda egyik munkatársával a kapcsolatot telefonon és megbeszélni a személyes konzultáció körülményeit. A személyre szabott megoldásoknak köszönhetően a sikert nyugodtan előre borítékolhatjuk.