Mikor előnyös a irodakonténer?

Vannak olyan esetek, amikor gyorsan van szükség egy olyan helyiségre, ahol kényelmesen és megfelelő körülmények között lehet dolgozni. Egy ideiglenes munkahelyen nem mindig van rá mód, hogy külön adminisztrátori egység legyen felépítve, bármekkora igény van arra. Az irodakonténer képességeit kihasználva, erre nincs is külön szükség.

A gyors kihelyezést követően azonnal igénybe vehető. Természetesen van mód arra is, hogy nagyobb létesítmény formájában, kész komplexum legyen létrehozva, ezen megoldás révén. A könnyen egymás mellé helyezhető egységek könnyedén összenyithatóak, így a több 100 vagy 1000 négyzetméteres beltér létrehozása sem okoz problémát a GST szakembereinek.

Az irodakonténer ennek megfelelőn maximálisan igényre szabható. Rendelkezhet külön mosdóval, fürdővel, konyhával, öltözővel, de még pihenővel is. A stabil padló és födémszerkezetnek hála, a tartósság garantált. A prémiumminőségű burkoló és szigetelő egységek tesznek róla, hogy az irodakonténer kellemes belső kialakítást kapjon és garantált legyen a tökéletes klíma.