Melyek az igazán klassz 4 csillagos hotelek Magyarországon?

4 csillagos hotelek Magyarországon
4 csillagos hotelek Magyarországon

Ha manapság egy kis kikapcsolódásra vágyunk, akkor érdemes egy olyan helyre menni, ahol igazi komfortot élvezhetünk egy hosszú hétvégére vagy akár hosszabb időre is. Erre a 4 csillagos hotelek Magyarországon remek lehetőséget adnak, hiszen ezek a szállások igen jól felszereltek, árban sem a legdrágábbak, és általában olyan nagyobb városokban találhatók, ahol rengeteg látnivaló van, így nem kell egész nap a hotelben dekkolni sem. A négycsillagos Thermal Hotel Visegrád remek kezdős lehet, ha még sosem voltunk prémium hotelekben.

A festői szépségű visegrádi hotel a Dunakanyarban, közvetlenül Visegrád mellett helyezkedik el és teljes kényelmet, valamint első osztályú szolgáltatásokat nyújt egyéni és konferenciaprogramokon résztvevő vendégek számára egyaránt. A visegrádi táj olyan érdekességeket és szépségeket tartogat, melyeket a hotelből kimozdulva érdemes lehet megtekinteni, de a hotelben is rengeteg mindent lehet csinálni, hiszen van wellness részleg, kozmetikai stúdió és fitness központ is.

Sokan nem tudják, de Visegrád egyik természeti kincse az 1300 méteres mélységből feltörő, 39 Celsius-fokos, ásványvíz minőségű forrás, melynek magas a kalcium-, magnézium- és hidrogén-karbonáttartalma, így a szervezetnek is jót tesz. A szálloda termálfürdőjét egyébként pontosan ez az értékes gyógyhatású víz táplálja. 4 csillagos hotelek Magyarországon igen magas számban megtalálhatók, azonban nem mindegyik nyújt annyi különlegességet.

A Visegrádi Thermal Hotel mellett a Szilvásváradon található Hotel La Contessa Castle is csodás kikapcsolódási lehetőségeket tartogat, ugyanis egy 6 hektáros park közepén található neo-barokk stílusban épült kastélyról van szó, mely nem mondható mindennapi látványosságnak. A pihenés mellett lehetőség van a meglátogatni a Bükki Nemzeti Parkot, a Szalajka-völgyet, a vízesést, a kisvasutat, az erdei múzeumot, valamint az Istállóskői-barlangot is, melyek mind lenyűgöző érdekességgel várják a vendégeket. Ha 4 csillagos hotelek Magyarországon a téma, akkor erre a két helyre mindenképp érdemes elmenni!