Melyek az elektromos porszívó legfontosabb paraméterei?

A tisztaság fél egészség! Így tartja a közismert mondás. Bizonyára Ön sem tűri meg maga körül a piszkot, a port, a szennyeződéseket. Egyszerű lesz a dolga az elektromos porszívó alkalmazása révén. A szerszamoazis.com webáruház felhozatalában szereplő modellek mindegyike Hitachi márkájú vizes-száraz elektromos porszívó.

A további közös jellemzők közül meg lehet említeni a szerkezeti felépítést tekintve a rozsdamentes házat, az alapfunkciókat illetően pedig a vákuumos szűrőtisztítást, a kapcsoló automatikát, valamint a túlfeszültség elleni védelmet. A leszállított tartozékok között szerepel többek között a tömlő, a szívócső, a padló- és kárpittisztító, a körkefe, a résszívó, a tartó, az adapter és a porzsák.

Az elektromos porszívó különféle árkategóriákban kapható, amelyek között az alapvető eltérések a Wattban mért teljesítményben, illetve a szíváserőben keresendőek, aminek a mértékegysége kPa vagy mbar. Természetesen egyéb tulajdonságok is közrejátszanak az árszabásban, de az említett két adat a legmérvadóbb.