Melyek a legjobb spa hotelek Magyarországon?

Spa hotelek Magyarországon

Ha már tervezés alatt áll a nyaralás, de még nem tudjátok, hogy hova kéne menni, viszont az úti cél hazai, akkor érdemes lehet ellátogatnotok egy magyar spa hotelbe, hiszen az ország számos gyönyörű városában és tájain találhatók manapság luxusresortok, ahol igen kellemes és tartalmas lehet a kikapcsolódás. Spa hotelek Magyarországon igen nagy számban találhatók, és olyan városokban is jelen vannak, mint Velence, Budapest, Hajdúszoboszló, Hévíz és még sok más! Ha fontos a wellness kikapcsolódás, akkor a hazai spa hotelekben nem fogtok csalódni!

Ha szeretitek Velencét, akkor a 4 csillagos Velence Resort & Spa hotelbe érdemes lehet ellátogatni. Rendkívül egyszerű odatalálni, hiszen közvetlenül a Velencei tó partján helyezkedik el ez a klassz kis resort, mely egyébként Velencei-tó első olyan resort komplexuma, ahol egyszerre lehet wellness nyaralásokat tölteni, konferenciákat szervezni és családos programokat élvezni! A Velence Resort-ban magával ragad a könnyedség érzése és kiélvezhetitek a természetes víz adottságait, az élményfürdőnket és a gyógyvíz erejét egyaránt.

Ez a resort a Spa hotelek közül Magyarországon egyértelműen a top 10-ben benne van; érdemes lehet lecsekkolni! Ha mindenképp fontos az autentikus gyógyfürdő, akkor viszont Hévíz lesz az ideális úti cél! A 4 csillagos Hunguest Hotel Helios Superior a világhírű Hévízi gyógytótól 450 méterre, egy csodálatos 45.000 m2-es ősparkban helyezkedik el és minden látogatót klimatizált, erkélyes, kétágyas, összkomfortos szobákkal és apartmanokkal várja.

A wellness és spa részlegen a vendégek olyan egzotikumokat élvezhetnek, mint az élménymedencék, a pezsgőfürdők, a merülőmedencével kiegészített finn- és infraszaunák, gőzkabinok, Kneipp taposómedencék és a skótzuhany! Igazi spa és wellness élményt nyújt a Hévízi komplexum, ahova legalább egyszer mindenképp érdemes ellátogatni! Spa hotelek Magyarországon nagy számban vannak jelen és remek lehetőséget nyújtanak hazánk lakosai számára egy kis kikapcsolódásra. Ismerjétek meg ti is hazánk resortjait!