Mely helyeket érdemes megjelölni a hazai wellness térképen?

Bőven tart még a nyár, ez pedig azt jelenti, hogy egy kis wellness-ezésre is bőven van idő. Magyarország számos klassz helyet kínál az utazók és kikapcsolódni vágyók számára, ha wellness-ről van szó, és mindenképp van egy-két olyan hely a wellness térképen, melyet érdemes megjelölni és a jövőben meglátogatni. Ha nem akarunk a fővárostól túl messzire menni, vagy éppen a hegyekben járunk, akkor a Mátraházán található 4 csillagos Residence Ózon Conference & Wellness Hotel remek választás lehet első úticélként.

A wellness térkép egyik legérdekesebb célja lehet ez, mely a Kékes lábánál, Budapesttől mindössze 80 km-re található. Ha igazán jó kikapcsolódásra és első osztályú pihenésre vágyunk, akkor remek helyen járunk. A szálloda varázslatos hegyvidéki környezetben, egy 3,2 hektáros ősfás erdei park közepén helyezkedik el, és a wellness térkép egyik olyan helye, mely rendkívüli közelségben áll a természettel. Nem csak a beltéri wellness rezortban élvezhetjük a kikapcsolódást, hanem közvetlenül a természet lágy ölén is.

Az impozáns Ózon Conference & Wellness épület minden részéről gyönyörű kilátás nyílik a Kékes hegységre, az épület belsejének letisztult formavilága, a földszínek alkalmazása és nem utolsó sorban a rengeteg természetes fény az pedig bent is rengeteg látnivalót foglal magába. A wellness térkép újabb érdekes pontja lehet a 4 csillagos Hotel Wellamarin Zamárdi, mely hazánk egyik legszebb wellness resortját tartogatja magában rengeteg fürdővel, medencével és lenyűgöző helyiségekkel.

A hotel Budapesttől 115 km-re található a Balaton déli partján, és közvetlenül a 3km-es Zamárdi szabad strandon üzemel. A tóparton elhelyezkedő szálloda festői környezetben, a dombos északi part és a Tihanyi apátság látképének előterében található, így remek kilátás nyúlik a Balaton egészére. Tökéletes kikapcsolódást biztosít a Wellamarin hotel, mely a wellness térkép egy további kiváló pontja. Érdemes felkutatni hazánk wellness resortjait, ha egy kis kikapcsolódásra és pihenésre vágyunk. Választék ugyanis van!