Márkás kulcstartó változatok

Márkás kulcstartó

Amennyiben nem túl személyes, ám mégis kedves ajándékról van szó, mindenkinek a parfüm vagy a csoki jut az eszébe. A kulcstartó szintén lehet egy kiváló meglepetés. A kiegészítők körében kicsit kispadra küldött tárgy is lehet olyan ötletes és hasznos, hogy ajándéknak beváljon.

Azt persze tudjuk, hogy lehet jópofa, méretes, készülhet bőrből, fémből, műanyagból, de azt lehet kevesebben tudják, hogy a legnagyobb márkák ezt a kis eszközt ugyanolyan figyelemmel kezelik, mint a táskákat vagy a pénztárcákat, öveket. Tehát a kulcstartó lehet nagyon igényes kivitelezésű is. Vegyük a Lewitzky Swarovski köves valódi bőrből készült modellt! Melyik nő tudna ellenállni egy ilyen darabnak? Azt tudjuk, hogy a nők imádják a kiegészítőket, de a kristályokat sem vetik meg. A Lewitzki ötvözte a két dolog iránti szenvedélyt és megszületett ez a roppant divatos és igényes kulcstartó. A Pierre Cardin az elegáns és a nagyon modern vonalon is hatalmasat alkotott. A klasszikus tervezésű valódi bőrből előállított, összecsukható modell roppant funkcionális, amibe 6 kulcs fér, de a belépőkártyának is van helye. Ez a termék is többféle színben megvásárolható az etaska.hu webáruházból. Díszdobozban érkezik a vásárlóhoz, így Önnek már a csomagolással sem kell sokat bajlódnia, ha ajándékba szánja.

A Pierre Cardin összegöngyölíthető kulcstartó poliészterből nagyon kompakt termék, amelyik meglepetést tartogat, hiszen a belső része igazán okosan van kidolgozva. A férfiaknak a pénztárcára hasonlító típus nagyon praktikus, hiszen kisebb válltáskában vagy övtáskában is elfér. A fiatalok és fiatalos hölgyek választhatnak a pom-pom szőrme kulcstartó típusokból, amelyek rengeteg színben megvásárolhatóak. Ez a játékos modell táskadísznek sem utolsó, főleg ha társul hozzá egy kövekkel kirakott szív vagy egy aranyos bagoly. Láthatjuk, hogy ez az apró, de annál hasznosabb és mutatósabb kiegészítő terén is mennyi divatos dolgot lehet alkotni. Ha az ajándékozás terén kifogy az ötletekből, jusson eszébe a kulcstartó!