Már kapható kiváló nyomáscsökkentő vízhez

A biztonságot megteremteni a lakáson belül többféle formában van lehetőség. A fűtőrendszereknél például megeshet, hogy szénmonoxid képződik, amire jobb előre felkészülni, de a vízhálózat is rejthet magában veszélyeket ilyen módon. Éppen ezért született meg a nyomáscsökkentő vízhez. A különféle csapok, egyéb műszaki berendezések, mint a mosó- és mosogatógépek, víztisztítók, mind közvetlenül ki vannak téve a fizikai hatásoknak.

A vízütésekből eredő nyomásváltozások akár csőtöréseket is okozhatnak vagy a zárószelepeket teszik tönkre. A nyomáscsökkentő vízhez nélkülözhetetlen az olyan háztartásokban, vidékeken, ahol viszonylag gyakran történik a közműhálózaton érkező folyadék leállítása, majd elindítása.

A készülék könnyen beszerelhető a fővezetékre, így a kimeneti oldalon semmilyen változás nem lesz majd tapasztalható. A beállítás egyszerűen elvégezhető az igények szerint. A nyomáscsökkentő vízhez integrált finomszűrővel is rendelkezik, valamint a hatályos jogszabályoknak minden téren megfelel. Az erős szeleptest jól viseli a kihívásokat.