Makita rádió – fókuszban a szórakoztatás

Több olyan munka van, ami esetenként nagyon monoton lehet. Ilyenkor, már amennyiben a lehetőségek adottak, megéri kicsit feldobni a hangulatot, például zene hallgatásával. A Makita rádió remekül megfelel erre a célra. A kiváló eszköz pontosan úgy lett megtervezve, hogy még a különösen zord körülmények között is bevethető legyen. Ennek megfelelően por-, csepp- és ütésálló, így bárhová elkísérhet bennünket.

A tavaszi időszakban sokan vannak, akik kimozdulnak a műhelyből a szabadba, kertbe tevékenykedni. A Makita rádió ilyenkor könnyedén betölti a teret a magas színvonalú adásokkal. Még az igen távoli adók befogadására is képes, tehát széles választék áll majd rendelkezésre a különféle állomások tekintetében.

A külső megjelenés sem mindennapi, ugyanis a márka komolyan ad az egyéniségre, aminek mentén azonnal felismerhetővé válik a Makita rádió. Kompakt megjelenése és egyszerű hordozhatósága révén, kényelmesen mozgatható és biztosan nem lesz sehol sem ottfelejtve, ugyanis igazán feltűnő látványt nyújt, így minden környezetből könnyedén kitűnik.