Magas színvonalat képvisel a gyémántfúró

Ha gyors és egyszerű megoldást keresünk a kemény burkolatok átfúrására, akkor a legmodernebb gyémántszerszámok között fogjuk megtalálni a hatékony segítséget. Többféle gyémántfúró közül lehet válogatni, méret és típus függvényében egyaránt. Választható szett, ami alumíniumból készült kofferben érkezik és azokat az átmérőket tartalmazza, amelyekre a leggyakrabban van szükség a megszokott alkalmazások során.

A minőség minden esetben magas színvonalat nyújt, aminek hála a munkavégzés sikere biztosított. A gyémántfúró esetében a szegmensek rögzítésének módja meghatározó.

A lézerhegesztés, valamint vákuumforrasztás, a hagyományos galván kötésnél jobban tart és olykor még a magasabb fordulatszámon történő feladatvégzésre is lehetőséget kínál. A gyémántfúró vásárlásakor figyelni kell arra, hogy milyen körülmények között alkalmazható a termék. Az alapvetően száraz fúrásra készült típusok bevethetőek vizes környezetben, de ugyanez fordítva már nem állja meg a helyét. A költségek megfizethetőek és gyorsan megtérülnek.