Légies tervezésű étkezőasztal típusok

Életünk jelentős részét töltjük az otthonunkban, ezért fontos, hogy az komfortot nyújtó bútorokkal legyen berendezve. Az étkezőasztal rendkívül fontos bútordarab, hiszen számos órát töltünk el mellette evéssel, munkával vagy éppen baráti beszélgetésekkel. A családi összejövetelek alkalmával pedig nincs is jobb, mint körbeülni egy ilyen nagy asztalt, enni, mesélni és jókat nevetni. Ennek a minősége rendkívül lényeges, hiszen egy ilyen bútordarabot nem évente cserél az ember. Fontos, hogy az étkezőasztal erős és strapabíró legyen, kényelmes, ugyanakkor tükrözze az ízlésünket.

A dán, német és olasz tervezők olyan termékeket álmodtak meg, amelyek annak ellenére, hogy masszívak, egyáltalán nem robusztusak, ormótlanok. Az innoconcept.hu webáruházban temérdek gyönyörű étkezőasztal kapható többféle formában, színben és árfekvésben. Az anyagokat tekintve a fa dominál, de természetesen az üveg és fém is helyet kap közöttük. A fix típusok mellett, a kihúzható változatok is nagyon népszerűek és nem utolsósorban praktikusak.

Az L alakú ülőgarnitúra minden lakásban otthonra talál.

Ha van olyan bútor, ami a legjobban szolgálhatja a kényelmünket, az a kanapé. Az L alakú ülőgarnitúra az egyik legpraktikusabb eleme a nappalinak, hiszen remekül kihasználható és nem utolsósorban egy szép darab a szoba dísze lehet. Bármilyen paraméterekkel is rendelkezzen a szoba, egy dizájnos és kényelmes ülőgarnitúra bizonyára elfér benne. Ez a típusú bútor ugyanis rengeteg méretben és formában elérhető.

Az egészen kicsi méretektől kezdve, a hatalmas teret elfoglaló L alakú ülőgarnitúra változatokig, rengeteg fajta helyet kap a boltokban. Aki a lehető legjobban szeretné kihasználni a garnitúrája adottságait, az választhat ágyazható típust is, ami elsősorban akkor jön remekül, amikor vendégek jönnek. Az L alakú ülőgarnitúra varázsa a pihenő részben rejlik, ami lehet akár extra szélességű is. Tudta, hogy egy ilyen bútordarab akár tároló is lehet? Vannak ugyanis olyan kanapék, amelyek alatt méretes tároló rejlik meg.