Légáteresztő képességű terpeszpelenka

A babáknál rendkívül fontos a csípőficam kialakulásának a megelőzése, amit megtehetünk a megfelelő pelenka kiválasztása által. Ennek a feladatnak az elvégzésére hivatott a terpeszpelenka, ami többféle modellben kapható a harmoniagyogyaszat.hu webáruház kínálatában.

Van bugyis, vállszalagos, tépőzáras kivitelezésű egyaránt. A terpeszpelenka kiválasztása lényeges momentum, mérvadó a pontos méret, ugyanis nagyobbat, mint amekkorára éppen szükség van, semmiképpen nem tanácsos vásárolni. A termékpalettán szereplő termékek vászon, pamutvászon anyagúak, amiket 30 fokos vízben, semleges mosószerrel ajánlott tisztítani.

Egyszerű a terpeszpelenka használata, a felhelyezése gyorsan kivitelezhető, így sem az édesanyának, sem a kicsinek a türelmét nem teszi próbára. A viselése szintén kényelmes, hiszen bőrbarát anyagból állítják elő. Továbbá, kimagasló a terpeszpelenka légáteresztő képessége, tehát a tipegő és a body között is nyugodtan viselhető. Teljesen mérettartó, ami a modern kötési technológiának köszönhető, ráadásul felszívja a nedvességet is.